Mališani iz „Sunca“ na prijemu kod predsednika Vidića

Jesenji karneval kuršumlijskih mališana
10. oktobra 2017.
Pravo na roditeljski dodatak ostvaruje i otac deteta u slučaju kada je majka deteta strana državljanka
12. oktobra 2017.
Prikaži sve

Mališani iz „Sunca“ na prijemu kod predsednika Vidića

Povodom obeležavanja Dečje nedelje u kabinetu predsednika opštine boravili su mališani predškolske ustanove „Sunce“ koje je srdačno ugostio predsednik opštine Kuršumlija – Radoljub Vidić.

Tom prilikom, predsednik Vidić istakao je da se u razgovoru sa decom oseća veoma lepo te da ga njihova enegrija inspiriše i daje nove ideje. Ovi duhoviti mališani potražili su odgovore na pitanja poput „šta radi predsednik“, kao i „da li on čuva opštinu“. Na njegovo pitanje šta nedostaje kuršumlijskim vrtićima „Sunce“ i „Čarolija“ ovi razdragani mališani odgovorili su da im je za igru i ugodne trenutke potrebna još jedna ljuljaška u dvorištu, nova vrteška i još jedan tobogan.

„Briga o našim najmlađim sugrađanima je moj najvažniji zadatak. Posebno se radujem ovakvim susretima i nastojaću da uzvratim posetu ali i da njihove predloge realizujem u nastupajućem periodu. Raduje me podatak da se sve više dece rađa u našoj opštini. Sredstvima iz budžeta pomažemo razvoj nataliteta, te s tim u vezi u vrtiću „Čarolija“ dogradićemo još jednu radnu sobu kako bi se rešio problem smeštajnog kapaciteta i na taj način stvorili neophodni uslovi za boravak mališana u ovoj ustanovi. Obaveza svih nas je da našoj deci omogućimo bolje uslove za odrastanje jer su ona naše najveće bogatstvo“, poručio je predsednik Vidić.

Veličina slova