Obaveštenje o podnetom zahtevu za odlučivanje o potrebi procene uticaja projekta na životnu sredinu – Opština Kuršumlija

Obaveštenje o podnetom zahtevu za odlučivanje o potrebi procene uticaja projekta na životnu sredinu – Telenor d.o.o.
20. septembra 2017.
Olimpijske seoske igre Srbije uspešno održane i u Kuršumliji
25. septembra 2017.
Prikaži sve

Obaveštenje o podnetom zahtevu za odlučivanje o potrebi procene uticaja projekta na životnu sredinu – Opština Kuršumlija

Obaveštava se javnost da je investitor Opština Kuršumlija podneo zahtev za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu projekta postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Lukovskoj banji na kat. parceli br. 2311 KO Lukovo na životnu sredinu.

Uvid u podatke i dokumentaciju iz zahteva nosioca projekta – investitora može se izvršiti u prostoriji Opštinske uprave Kuršumlija u kancelariji br. 25 u periodu od 25.10.- 02.11.2017. godine od 10 do 12 časova.

U roku od 10 dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja, zainteresovana javnost može dostaviti mišljenje o zahtevu za odlučivanje o potrebi procene uticaja predmetnog projekta na životnu sredinu ovom organu.

Ovaj organ će u roku od 10 dana od isteka roka iz stava 3. ovog obaveštenja doneti odluku o tome da li je za predloženi projekat potrebna procena uticaja na životnu sredinu, o čemu će blagovremeno obavestiti javnost.

Veličina slova