Saopštenje JPKD“ Toplica“

Radnici kuršumlijskog komunalnog preduzeća ulepšavaju grad
15. maja 2018.
Radnici Sportskog centra započeli izgradnju terena za mali fudbal
17. maja 2018.
Prikaži sve

Saopštenje JPKD“ Toplica“

U noći između subote i nedelje, nepoznata osoba ili osobe, namerno su izazvale požar na gradskom smetlištu „Lakovski bregovi“.
Požar na smetlištu je i pored intervencije vatrogasnih ekipa i ekipa JPKD „Toplica“ bilo teško u potpunosti ugasiti, pa su ekipe komunalnog preduzeća sa istim aktivnostima nastavile i u ponedeljak.

– „Sumnjamo da je požar namerno izazvan jer vremenske prilike nisu takve da bi požar mogao izbiti sam od sebe, a sve u cilju sabotiranja komunalnog preduzeća u jeku najvećih radova. na rekonstrukciji vodovodne mreže u Topličkoj ulici, čišćenja nalivnih polja u vodovodu i sadnje sezonskog cveća.
Nažalost, osobe na koje sumnjamo je teško uočiti, jer se po svemu savršeno uklapaju u tone smeća koje su deponovane na tom lokalitetu.
Takođe je prethodne noći polomljeno nekoliko novih sadnica lipe u ul. R.M. Samo, pa građanima nije teško da prosude da li su ova (ne)dela rezultat marljivog rada i truda radnika komunalnog preduzeća ili pojedinaca koji situaciju u sopstvenoj režiji koriste za izazivanje panike i nereda, za šta će JPKD „Toplica“ podneti adekvatne prijave“ – izjavio je direktor JPKD „Toplica“ Vojimir Čarapić.

Veličina slova