Svečano otvoren novi velnes centar u Prolom Banji

Solista RTS-a Miloš Radović oduševio kuršumlijsku publiku
31. avgusta 2017.
Uz pomoć EU i Vlade Švajcarske nema zime u pet osnovnih škola na jugu Srbije
2. septembra 2017.
Prikaži sve

Svečano otvoren novi velnes centar u Prolom Banji

Prolom Banja dobila je najsavremeniji i najmoderniji velnes centar u regionu. Svečanom otvaranju prisustvovao je potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, sa svojim saradnicima, govoreći o poboljšanju turističke ponude i povećanju broja gostiju. O uspešnom primeru razvoja banjskog turizma govorila je i direktorka Turističke organizacije Srbije – Marija Labović.

Novi velnes centar, u sklopu hotela „Radan“, prostire se na površini od četiri hiljade kvadrata, gde će gosti uživati u prijatnom ambijentu, vrhunskim tretmanima i uslugama.

Velnes centar Prolom Banje sastoji se iz tri nivoa, predstavlja ekskluzivni kompleks u kome se na prirodan način postiže balans tela, uma i duha. Sva blagotvorna svojstva lekovite Prolom vode, pare i toplote su u službi opuštanja i oslobađanja od svakodnevnog stresa.

Brojne zvanice, predstavnike ministarstava, medija, svoje radnike, saradnike i sve prisutne goste pozdravio je generalni direktor AD „Planinka“ – Radovan Raičević.

U izgradnju velnes centra „Planinka“ Kuršumlija, koja je vlasnik hotela „Radan“, uložila je 1,5 miliona evra sopstvenih sredstava.

„Retki su primeri da kompanije svojim sredstvima obogate turističku ponudu, ne samo svoje kompanije, već i čitavog Topličkog kraja. Želimo da ovo bude model, da se pokaže da od turizma i turističkog prometa može da se dodatno ulaže u infrastrukturu i samim tim bude konkurentnije“, istakao je ministar Ljajić i tom prilikom izrazio uverenje da će u narednim godinama biti postignuti još bolji rezultati u Prolom Banji, posebno u pogledu broja inostranih gostiju“.

Veličina slova