Vrnjačka Banja – Promotivna kampanja „Vidi Srbiju – koje momente ćeš pamtiti ovog leta?”

Sve je spremno za početak „Sportskih igara mladih“ u Kuršumliji
7. juna 2018.
Konkurs za najlepše uređeno seosko domaćinstvo
11. juna 2018.
Prikaži sve

Vrnjačka Banja – Promotivna kampanja „Vidi Srbiju – koje momente ćeš pamtiti ovog leta?”

U Vrnjačkoj Banji je u petak, 8.juna, nastavljena promotivna kampanja „Vidi Srbiju – koje momente ćeš pamtiti ovog leta?“.

Posetioci su u centralnom parku kod Rimskog izvora mogli da se upoznaju sa turističkom ponudom naše zemlje. Pozdravni govor uputili su Boban Đurović, predsednik opštine Vrnjačka banja i Marija Labović, vršilac dužnosti direktora Turističke organizacije Srbije.

Turistička organizacija Kuršumlijeje deo ove kampanje i zajedno sa predstavnicima Prolom i Lukovske Banje predstavili su letnju ponudu za predstojeću sezonu kao i veliki broj manifestacija tokom leta.

Veliko interesovanje za turističku ponudu Kuršumlije na karavanu “Vidi Srbiju” je još jedna potvrda da se iz godine u godinu broj turista u našem kraju povećava, što statistički podaci i pokazuju.

Promotivna kampanja Turističke organizacije Srbije (TOS) pod nazivom „Vidi Srbiju“, namenjena je domaćim gostima u cilju predstavljanja turističke ponude Srbije u letnjem periodu.

Završni deo kampanje biće održan 22. juna, u Beogradu, na Trgu Republike, a Turistička organizacija Kuršumlije će i u glavnom gradu promovisati turističke potencijale grada i okoline.

Veličina slova