Апел грађанима: Будимо одговорни према себи и другима вакцинишимо се!!!

Резултати тестирања 18. и 19. марта: тестирано 120 лица, 41 пацијент позитиван на ковид
20. марта 2021.
Одржана прва седница Скупштине општине Куршумлија у 2021. години
21. марта 2021.

Апел грађанима: Будимо одговорни према себи и другима вакцинишимо се!!!

На основу члана 43. и 44. Закона о смањењу ризика од катастрофа и управљању ванредним ситуацијама (“Службени гласник РС”, број 87/2018.) и на основу члана 17. Уредбе о саставу и начину рада штабова за ванредне ситуације („Службени гласник РС“, број 27/2020), Општински штаб за ванредне ситуације општине Куршумлија на осмој ванредној седници одржаној дана 19.03.2021. године, донео је наредбу којом се налаже представницима Месних заједница да се организују у што краћем року и доставе спискове свих заинтересованих лица за вакцинацију, у координацији са службом за послове Месних заједница општине Куршумлија, и исте проследе Дому здравља Куршумлија.

У складу са актуелном епидемиолошком ситуацијом, командант општинског штаба за ванредне ситуације општине Куршумлија Радољуб Видић упутио је апел свим грађанима општине Куршумлија, да се пријаве за вакцинацију, али и да наставе да се придржавају свих мера и наредби надлежних институција Владе Републике Србије, Министарства здравља и других надлежних органа.

Тим поводом, наложено је и надлежнима у Општинској организацији Црвеног крста да у што краћем временском року доставе спискове својих заинтересованих корисника за вакцинацију, и исте проследе Дому здравља Куршумлија.