Atomski mravi – Državni prvaci “Sportskih igara mladih” za 2018. godinu!

Poziv za prijavljivanje štete nastale usled elementarne nepogode na porodično-stambenim objektima u svojini građana
26. jula 2018.
Komunalno preduzeće izvodi radove u Njegoševoj ulici
30. jula 2018.

Atomski mravi – Državni prvaci “Sportskih igara mladih” za 2018. godinu!

TIGROVI – osvojili bronzanu medalju!

Luka Božović – TENIS – bronzana medalja

Kuršumlija je pokazala u Beogradu gde se igraju najbolje vatre u Srbiji. Već četvrtu godinu najmladji učesnici donose medalje kući.

Malo je falilo Tigrovima da i na Državnom prvesntvu vidimo Kuršumlijsko finale, ipak falilo je malo sportske sreće. Mravi predvodjeni trenerom Dušanom Kečom osvetili su Tigrove savladavši veoma dobru ekipu Pančeva osvojivši titulu prvaka Srbije.

Atomski mravi i ove godine predstavljaju Srbiju na medjudržavnom finalu koje će se održati krajem avgusta u Splitu!

Takodje ne treba zaboraviti ni veliki uspeh tenisera Luke Božovića koje je odličnim igrama osvojio bronzanu medalju, mada je utisak da mu je malo sportske sreće trebalo za plasman u finale i borbu za zlato.

Nikola Milijanović – koordinator za Opštinu Kuršumlija

Ponosan sam na sve sportiste, vodje i trenere koji su se predstavljali i takmičili se za Kuršumliju na igrama. Pokazali su jedan sportski duh, fer plej, i što je najvažnije kako se treba ponašati i predstavljati svoj grad i na terenu i van njega.

Osvajačima medalja čestitam na velikom uspehu, a mravima i njihovom treneru Dušanu Keči puno želim puno uspeha na medjudržavnom finalu u Splitu.

Trener mrava Dušan Keča je bio ponosan posle takmičenja:

Zadovoljan sam jer su mravi u Beogradu pokazali najbolje lice, pobedili pet utakmica, ali srce mi je puno što je Kuršumlija ponovo prvak države a najviše jer su Mravi i Tigrovi tri dana disali kao jedan, za sta je zaslužna i učiteljica Ivana. U split idemo na mini letovanje, idemo da uzmemo svoju nagradu, družimo se decom Hrvatske i Bosne i verujemo u pobedu.

I učiteljica Ivana Milosavljević je bila zadovoljna:

Ekipa Tigrova iz OŠ “Miloje Zakic”prvi put je bila učesnik “Sportskih igara mladih”.Veoma sam zadovoljna organizacijom i uslovima takmičenja. Pobedili smo tri utakmice, od kojih je treća bila za bronzanu medalju, malo je falilo da ostvarimo i plasman u finale. Deca su prezadovoljna. Jedva čekamo narednu godinu inove igre u nasem gradu.