Еxпо Ниш 2017- Сајам привреде и предузетништва

Седница већа – За енергетски ефикаснију и одрживу заједницу
22. августа 2017.
Куршумлијски шампиони допутовали из Сплита
25. августа 2017.

Еxпо Ниш 2017- Сајам привреде и предузетништва

Међународни сајам привреде и предузетништва Експо Ниш 2017. под покровитељством Града Ниша, у организацији Градске општине Пантелеј, а уз подршку Министарства привреде Србије и Привредне коморе Србије, те привредних удружења и локалних самоуправа Ниша и региона, одржаће се од 21. до 23. септембра у хали СЦ Чаир.

Пратеће манифестације сајма су:

  • Међународна изложба олдтајмера (очекује се долазак између 80-120 изложбених аутомобила из Србије, Бугарске, Македоније, Црне Горе…)  и
  • Фестивал вина, (очекује се долазак између 30-50 произвођача из региона који ће изложити своја вина и омогућити дегустацију својих производа) одиграће се на платоу испред хале.

Смотра нишких и регионалних привредних потенцијала под покровитељством Града Ниша, а у организацији ГО Пантелеј, има за циљ да унапреди пословни амбијент, отвори врата новим партнерствима, у све гране уведе одрживо пословање и развој, утемељи ново предузетништво. Све у циљу отварања нових радних места и подизање стандарда грађана Ниша и региона, а тиме и земље у целини. Ту су и излагачи из осталих делова земље и окружења, а све то чини да Експо Ниш 2017.  и креће са слоганом Партнерство за нове послове!

У излагачком делу, привредним субјектима на располагању је 1200,00 м2 изложбеног простора тј типско опремљених професионалних сајамских штандова у хали СЦ “Чаир” и око 1000,00 м2 изложбеног простора на отвореном тј испред хале СЦ “Чаир”.

У програмском и едукативном делу предвиђамо окупљање стручњака из различитих области, кретора развојних политика, инвеститора, представника компанија и предузећа, банковног и финансијског сектора. Посебан сегмет требало би да буду банке и кредити за привреду, фондови Министарства привреде и РАС и области атрактивне за улагања, те пројекти за средства из европских фондова (ИПА, ИПАРД).

Више информација о сајму и условима излагања можете пронаћи на адреси: www.nassajam.rs/expo-nis-2017