Градски стадион ускоро добија нови изглед, вредна донација ФСС

На адресу Спортског центра у Куршумлији стигао је вредан поклон од стране Фудбалског Савеза Србије.

Ради се о 1000 столица у вредности од 10.000 ЕУР, тако да ће градски стадион добити нове реконструисане трибине, рађене по пројекту које ће бити безбедне за гледаоце.

– Овом приликом желимо да се захвалимо председнику општине господину Радољубу Видићу, за велику помоћ и подршку за стварење нових и бољих услова у спорту, како би млади постизали што боље резултате – изјавио је директор Спортског центра Куршумлија приликом примопредаје, Драган Симић.

Он се у име фудбалских клубова захвалио и председнику Фудбалског Савеза Србије, Славиши Кокези, који је изашао у сусрет захтевима ове установе.

– Председнику Савеза, господину Кокези смо предочили да се на градском стадиону у Куршумлији такмичи шест екипа, од којих су три екипе сениора и три екипе млађих категорија, мушких и женских, а такође се на нашем стадиону такмичи и екипа са Косова. С обзиром да у куршумлијским клубовима тренира велики број деце, надамо се да ће ускоро у Куршумлији бити изграђен још један фудбалски терен – изјавио је Симић.