ЈПКД Топлица: Чишћење путева и улица свакодневно

Људство и возила ЈПКД “Топлица”, ових дана су ангажовани на чишћењу путева и улица прве категорије из Плана и програма зимског одржавања због веће количине снега који је пао претходних дана, а и даље пада.

Возила са монтираним раоницима и ланцима пробијају увелико сметове ка селима, а у плану је да се наредних дана прочисте путеви из друге категорије плана зимског одржавања. За сада су очишћени следећи путни правци:

  • Центар града (ивичњаци, тротоари, степениште)
  • Мачковац – Бело Поље – Старо село – Барутана – Пљаково – Тмава – Тмавско брдо – Вршевац – Бајгора – Ново Село- Барлово
  • Данковиће – Коњува -Вишесело
  • Курилово брдо – Космача – Точане.

Уколико снег настави да пада оваквим итензитетом, у плану је укључивање још машина како би и путни правци Пепељевац – Крчмаре – Грабовница – Дединац – Товрљане, Спанце – Спаначко брдо – Танасковићи, Бело Поље – Вршевац, Горње Точане – Доње Точане – Бугујевац – Пећинци – Ложњак, Рача – Саставци – Добри До.

– Молимо грађане за разумевање и нека буду безбрижни, сви главни путни правци из села у град и обрнуто, биће проходни колико год је то у нашој моћи. – поручују из ЈПКД “Топлица”.