Konkurs za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja u 2017. godini

Konkurs za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja u 2017.godini

Na osnovu Zakona o javnom informisanju i medijima, Pravilnika o sufinansiranju projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja, Odluke o budžetu opštine Kuršumlija i Finansijskog plana Opštinske uprave opštine Kuršumlija za 2017. godinu, Opštinska uprava opštine Kuršumlija raspisuje KONKURS za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja u 2017.godini.

Konkurs se raspisuje radi pružanja finansijske podrške medijskim sadržajima koji doprinose ostvarivanju javnog interesa u oblasti javnog informisanja, definisanog članom 15. Zakona o javnom informisanju i medijima. Sredstva opredeljena za ovaj konkurs iznose 1.850.000,00 dinara. Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu iznosi 50.000,00 dinara, a najveći iznos sredstava po projektu iznosi 1.200.000,00 dinara. Učesnik Konkursa može podneti zahtev za sufinansiranje najviše do 80% vrednosti projekta.

Tekst javnog konkursa za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja

Prijava za projektno sufinansiranje

Obrazac budžeta

Obaveštenje o datumu objavljivanja konkursa

Rešenje o imenovanju članova stručne komisije za ocenu projekata podnetih na konkursu za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja u 2017. godini