Куршумлијска гитаријада освојила симпатије посетилаца Каравана “Моја Србија”

Школа страних језика у Куршумлији
19. јуна 2017.
ЈПКД “Топлица” изводи радове у улици Стевана Биничког у Куршумлији
21. јуна 2017.

Куршумлијска гитаријада освојила симпатије посетилаца Каравана “Моја Србија”

У Нишу, на тргу Краља Милана 16. јуна одржана је промоција туристичких организација Србије посредством каравана “Види Србију… Савршен одмор ти је надохват руке” који организује Туристичка организација Србије, на коме је и Куршумлијска Гитаријада имала још једну велику промоцију, у оквиру које, на штанду ТО Куршумлија је било могуће сазнати све о овогодишњем програму, условима конкурса за учешће демо бендова на Гитаријади, али и упознати се са њеним историјатом.

Штанд је био веома посећен а највеће интересовање владало је за ваучере у Пролом и Луковској бањи и за Куршумлијску гитаријаду.

Током каравана одржаног у Нишу, на бини која је била постављена на тргу, своје учешће имао је и млади рок бенд Балканска правила, који је својим наступом најавио Куршумлијску Гитаријаду.

Ове године, на Куршумлијској Гитаријади, која се одржава 14. и 15. јула, наступају група Кербер и Влатко Стефановски а покровитељи фестивала су Општина Куршумлија и развојни програм Европски Прогрес који такође подржава организацију гитаријаде – саопштено је у Туристичкој организацији Куршумлија чији представници су поделили велики број промо материјала и нашли се на услузи посетиоцима каравана “Моја Србија”.