Kuršumlijska gitarijada osvojila simpatije posetilaca Karavana “Moja Srbija”

Škola stranih jezika u Kuršumliji
19. juna 2017.
JPKD “Toplica” izvodi radove u ulici Stevana Biničkog u Kuršumliji
21. juna 2017.
Prikaži sve

Kuršumlijska gitarijada osvojila simpatije posetilaca Karavana “Moja Srbija”

U Nišu, na trgu Kralja Milana 16. juna održana je promocija turističkih organizacija Srbije posredstvom karavana “Vidi Srbiju… Savršen odmor ti je nadohvat ruke” koji organizuje Turistička organizacija Srbije, na kome je i Kuršumlijska Gitarijada imala još jednu veliku promociju, u okviru koje, na štandu TO Kuršumlija je bilo moguće saznati sve o ovogodišnjem programu, uslovima konkursa za učešće demo bendova na Gitarijadi, ali i upoznati se sa njenim istorijatom.

Štand je bio veoma posećen a najveće interesovanje vladalo je za vaučere u Prolom i Lukovskoj banji i za Kuršumlijsku gitarijadu.

Tokom karavana održanog u Nišu, na bini koja je bila postavljena na trgu, svoje učešće imao je i mladi rok bend Balkanska pravila, koji je svojim nastupom najavio Kuršumlijsku Gitarijadu.

Ove godine, na Kuršumlijskoj Gitarijadi, koja se održava 14. i 15. jula, nastupaju grupa Kerber i Vlatko Stefanovski a pokrovitelji festivala su Opština Kuršumlija i razvojni program Evropski Progres koji takođe podržava organizaciju gitarijade – saopšteno je u Turističkoj organizaciji Kuršumlija čiji predstavnici su podelili veliki broj promo materijala i našli se na usluzi posetiocima karavana “Moja Srbija”.