LIVE STREAM centralnog obeležavanja 850 godina Nemanjinih zadužbina u nedelju 15. septembra od 9 sati

Ministar Lončar posetio Dom Zdravlja u Kuršumliji
12. septembra 2019.
LIVE STREAM centralnog obeležavanja 850 godina Nemanjinih zadužbina
15. septembra 2019.
Prikaži sve

LIVE STREAM centralnog obeležavanja 850 godina Nemanjinih zadužbina u nedelju 15. septembra od 9 sati

Radio Glas Pravoslavne Eparhije niške uživo će prenositi Svetu arhijerejsku Liturgiju iz porte Manastira Svetog Nikole u Kuršumliji, kao i kulturno-umetnički program koji se održava nakon Svete Evharistije u nedelju, 15. septembra 2019. godine u porti manastira.

Komentator video prenosa Svete arhijerejske Liturgije biće dr Ivica Živković, profesor verske nastave iz Niša.

LIVE STREAM će biti omogućen u nedelju, 15. septembra 2019. godine od 9 časova putem Jutjub kanala Radija Glas, Fejsbuk stranica Pravoslavne Eparhije niške i Radija Glas, na sajtu Radija Glas (radioglas.rs), kao i na Fejsbuk stranice Opštine Kuršumlija.

Na centralnom obeležavanju 850 godina Nemanjinih zadužbina očekuje se prisustvo više Arhijereja SPC, mnoštvo sveštenstva i monaštva naše Svete Crkve, kao i nekoliko hiljada vernika, potvrdio je Njegovo Preosveštenstvo Episkop niški G. G. Arsenije na konferenciji za novinare održanoj u porti manastira Svetog Nikole u Kuršumliji u četvrtak, 5. septembra 2019. godine.

Od 12 sati Kulturno-umetničko društvo „Bata Lačković“ iz Kuršumlije izvešće svoj repertoar. U okviru ovog programa biće priređen i koncert Danice Krstić, mlade umetnice koja je jedan od najupečatljivijih balkanskih etno-vokala.