Миљан Радосављевић нови вршилац дужности начелника Општинске управе општине Куршумлија

Председник Видић наградио најуспешније куршумлијске студенте
13. јула 2017.
Успешно одржана Куршумлијска Гитаријада 2017.
17. јула 2017.

Миљан Радосављевић нови вршилац дужности начелника Општинске управе општине Куршумлија

У петак 14. јула у кабинету председника општине одржана је десета седница Општинског већа општине Куршумлија, којом је председавао председник – Радољуб Видић, предложивши низ тачака дневног реда.

Kуршумлијски већници подржали су Видићев предлог решења о резрешењу досадашњег в.д. начелника Општинске управе општине Куршумлије – Владана Јовановић, те је за новог вршиоца дужности начелника Општинске управе постављен Миљан Радосаљевић, дипломирани правник и самостални стручни сарадник Општинске управе општине Куршумлија.

У наставку седнице подржан је и предлог решења о образовању Конкурсне комисије за избор начелника Општинске управе која ће радити у следећем саставу: Предраг Ристић, Петар Мијајловић и Наташа Миленковић. На поменутој седници усвојен је и предлог Одлуке о расписивању јавног конурса за постављење начелника Општинске управе општине Куршумлија.

Већници општине Куршумлија подржали су и предлог Одлуке о одржавању чистоће који је детаљно образложила Снежана Радовић – шеф Одељења за привреду и локални екомонски развој општине Куршумлија, истакавши том приликом да се овом Одлуком уређује одржавање чистоће на јавним површинама на територији општине Куршумлија, изношење и депоновање кућног отпада и отпада из пословних објеката.