Miljan Radosavljević novi vršilac dužnosti načelnika Opštinske uprave opštine Kuršumlija

Predsednik Vidić nagradio najuspešnije kuršumlijske studente
13. jula 2017.
Uspešno održana Kuršumlijska Gitarijada 2017.
17. jula 2017.
Prikaži sve

Miljan Radosavljević novi vršilac dužnosti načelnika Opštinske uprave opštine Kuršumlija

U petak 14. jula u kabinetu predsednika opštine održana je deseta sednica Opštinskog veća opštine Kuršumlija, kojom je predsedavao predsednik – Radoljub Vidić, predloživši niz tačaka dnevnog reda.

Kuršumlijski većnici podržali su Vidićev predlog rešenja o rezrešenju dosadašnjeg v.d. načelnika Opštinske uprave opštine Kuršumlije – Vladana Jovanović, te je za novog vršioca dužnosti načelnika Opštinske uprave postavljen Miljan Radosaljević, diplomirani pravnik i samostalni stručni saradnik Opštinske uprave opštine Kuršumlija.

U nastavku sednice podržan je i predlog rešenja o obrazovanju Konkursne komisije za izbor načelnika Opštinske uprave koja će raditi u sledećem sastavu: Predrag Ristić, Petar Mijajlović i Nataša Milenković. Na pomenutoj sednici usvojen je i predlog Odluke o raspisivanju javnog konursa za postavljenje načelnika Opštinske uprave opštine Kuršumlija.

Većnici opštine Kuršumlija podržali su i predlog Odluke o održavanju čistoće koji je detaljno obrazložila Snežana Radović – šef Odeljenja za privredu i lokalni ekomonski razvoj opštine Kuršumlija, istakavši tom prilikom da se ovom Odlukom uređuje održavanje čistoće na javnim površinama na teritoriji opštine Kuršumlija, iznošenje i deponovanje kućnog otpada i otpada iz poslovnih objekata.