Obeležen Dan opštine Kuršumlija i gradska slava Velika Gospojina

„Vetar sudbine“ Micka Aćimovića
31. avgusta 2017.
Solista RTS-a Miloš Radović oduševio kuršumlijsku publiku
31. avgusta 2017.

Obeležen Dan opštine Kuršumlija i gradska slava Velika Gospojina

Dana 28. avgusta na dan Velike Gospojine, održana je svečana sednica povodom obeležavanja Dana Opštine i gradske slave, kojoj je prisustvovao veliki broj zvanica, rukovodstvo opštine, pripadnici Vojske Srbije i Ministrastva unutrašnjih poslova, odbornici, članovi Opštinskog veća, direktori javnih preduzeća, radnici Opštinske uprave i dobitnici jubilarnih nagrada.

Predsednik Skupštine opštine Kuršumlija – Dejan Lović, otvarajući svečanu sednicu, građanima Kuršumlije i prisutnim zvanicama čestitao je Dan Opštine i gradsku slavu Veliku Gospojinu sa željom da budu zdravi, srećni i uspešni u svemu što rade. Najiskrenije čestitke u ime opštinskog rukovodstva Lović je upitio i dobitnicima jubilarnih nagrada – Draganu Milenkoviću za 30 i Dušici Simić za 20 godina rada u Opštinskoj upravi opštine Kuršumlija.

Prisutne je pozdravio i predsednik opštine Kuršumlija – Radoljub Vidić, koji je tim povodom, čestitao svim Kuršumličanima gradsku slavu.

Po završetku svečanog dela sednice, predsednik Vidić i predsednik Skupštine opštine Kuršumlija – Dejan Lović sa sveštenikom crkve Sveta Trojica, presekli su slavski kolač, obeležavajući ovaj sveti dan u tradicionalnom duhu.