Opštinski štab za vanredne situacije doneo još dve naredbe koje se tiču rada ugostiteljkih objekata i trgovinskih lanaca za vreme vanrednog stanja

Formiran je Call centar za pozive građana iz Kuršumlije dok traje vanredno stanje zbog virusa COVID-19
21. marta 2020.
Obaveštenje za voćare, povrtare i stočare kojima je potrebna dozvola kretanja
24. marta 2020.
Prikaži sve

Opštinski štab za vanredne situacije doneo još dve naredbe koje se tiču rada ugostiteljkih objekata i trgovinskih lanaca za vreme vanrednog stanja

Opštinski štab za vanredne situacije opštine Kuršumlija na sednici održanoj dana 21.03.2020. godine doneo je naredbe koje se odnose na rad ugostiteljskih objekata i trgovinskih lanaca u opštini Kuršumlija.

Dana 21. marta 2020. godine od 15 časova stupa na snagu sprovođenje naredbe za obustavu rada ugostiteljskih objekata (restorana, kafića, barova, kladionica i ostalih ugostiteljskih objekata) koja će trajati do daljeg.

Takođe, nalaže se privrednim društvima „Timor“ doo iz Kuršumlije i SZTR „Boba“, takođe iz Kuršumlije, da u svojim maloprodajnim objektima obavljaju prodajnu delatnost i u radnom vremenu nedeljom od 04 do 07 časova, zbog nabavke namirnica stanovništva starijeg od 65 godina. Ova privredna društva su dužna da u navedenom periodu drže otvorenim najmanje tri radnje, kao i da dostave Opštinskom štabu za vanredne situacije podatke o tim radnjama.

Pogledajte i spisak maloprodajnih objekata sa adresama, u kojima će nedeljom u periodu od 04 do 07 časova stariji od 65 godina moći da obavljaju kupovinu.