Позив на промоцију програма подршке микро, малих и средњих предузећа и предузетника у 2019. години

Програм манифестације Културно лето Куршумлија 2019
4. јула 2019.
Обавештење за све заинтересоване за заузеће јавне површине током “Културног лета Куршумлија 2019”
10. јула 2019.

Позив на промоцију програма подршке микро, малих и средњих предузећа и предузетника у 2019. години

Регионална развојна агенција Југ и Општина Куршумлија позивају све заинтересоване на промоцију програма подршке сектору микро, малих и средњих предузећа и предузетника у 2019. години.

На промоцији ће бити представљени програми подршке педузетништву у 2019. години које расписује Развојна агенција Србије, Министарство привреде и Фонд за развој.

Промоција програма има за циљ адекватно информисање заинтересованих предузетника о актуелним програмима подршке предузетништву у 2019. години, о условима, начину и року конкурисања. Циљна група су сви заинтересовани, како постојећи привредни субјекти из сектра микро, малих и средњих предузећа и предузетника, тако и потенцијални предузетници који желе да започну своје пословање.

С обзиром да је стратешко опредељење Владе Републике Србије развој конкурентне привреде која почива на идејама приватне иницијативе и предузетничког духа, ови пакети подршке имају за циљ да пруже свим садашњим и будућим предузетницима финансијску и нефинансијску стручну подршку, да смање број неуспелих привредних субјеката, повећају број запослених, подстакну извоз и пласман производа и услуга на иностарним тржиштима, те да допринесе њиховом успешном пословању и опстанку на тржишту, као и сигурност да нису сами у својим пословним подухватима.

Помоција наведених програма подршке биће одржана у среду, 10.07.2019.године, са почетком у 11 часова, у скупштинкој сали општине Куршумлија, Пролетерских бригада бб, 18430 Куршумлија.

Због ограниченог броја места, своје присуство потврдите путем мејла на адресу maja.virijevic@rra-jug.rs до уторка 09.07.2019. до 16 часова, а за све додатне информације можете се обратити на бројеве телефона 018/515-447 и 060/56-000-86