Poziv na promociju programa podrške mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u 2019. godini

Program manifestacije Kulturno leto Kuršumlija 2019
4. jula 2019.
Obaveštenje za sve zainteresovane za zauzeće javne površine tokom „Kulturnog leta Kuršumlija 2019“
10. jula 2019.
Prikaži sve

Poziv na promociju programa podrške mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u 2019. godini

Regionalna razvojna agencija Jug i Opština Kuršumlija pozivaju sve zainteresovane na promociju programa podrške sektoru mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u 2019. godini.

Na promociji će biti predstavljeni programi podrške peduzetništvu u 2019. godini koje raspisuje Razvojna agencija Srbije, Ministarstvo privrede i Fond za razvoj.

Promocija programa ima za cilj adekvatno informisanje zainteresovanih preduzetnika o aktuelnim programima podrške preduzetništvu u 2019. godini, o uslovima, načinu i roku konkurisanja. Ciljna grupa su svi zainteresovani, kako postojeći privredni subjekti iz sektra mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika, tako i potencijalni preduzetnici koji žele da započnu svoje poslovanje.

S obzirom da je strateško opredeljenje Vlade Republike Srbije razvoj konkurentne privrede koja počiva na idejama privatne inicijative i preduzetničkog duha, ovi paketi podrške imaju za cilj da pruže svim sadašnjim i budućim preduzetnicima finansijsku i nefinansijsku stručnu podršku, da smanje broj neuspelih privrednih subjekata, povećaju broj zaposlenih, podstaknu izvoz i plasman proizvoda i usluga na inostarnim tržištima, te da doprinese njihovom uspešnom poslovanju i opstanku na tržištu, kao i sigurnost da nisu sami u svojim poslovnim poduhvatima.

Pomocija navedenih programa podrške biće održana u sredu, 10.07.2019.godine, sa početkom u 11 časova, u skupštinkoj sali opštine Kuršumlija, Proleterskih brigada bb, 18430 Kuršumlija.

Zbog ograničenog broja mesta, svoje prisustvo potvrdite putem mejla na adresu maja.virijevic@rra-jug.rs do utorka 09.07.2019. do 16 časova, a za sve dodatne informacije možete se obratiti na brojeve telefona 018/515-447 i 060/56-000-86