Председник општине Куршумлија Радољуб Видић наградио најбоље куршумлијске ученике

Драинчеви књижевни сусрети – дешавања у Куршумлији
30. августа 2017.
ЈПКД Топлица наставља са радовима на обезбеђивању објеката због клизишта у насељу Болнички поток
31. августа 2017.

Председник општине Куршумлија Радољуб Видић наградио најбоље куршумлијске ученике

Доделом награда најбољим ученицима и спортистима отпочело је обележавање Дана општине Куршумлија и градске славе „Велика Госпојина“.

Свечаном пријему у сали Скупштине општине Куршумлија, поред бројних ученика и њихових родитеља, присуствовали су заменик председника општине – Небојша Јовић и начелник Општинске управе – Миљан Радосављевић.

Присутне је поздравио председник општине Куршумлија – Радољуб Видић, честитајући овим младим људима на досадашњим резултатима, поручивши им да и убудуће буду још бољи.

Награђени су ђаци генерације: Анђела Нешковић, Жарко Недељковић, Стефан Радосављевић, Јелена Томић, Милош Миленковић и Јана Драговић.

Ученици који су освојили најбоље награде на републичким такмичењима су: Стефан Радосављевић, Лука Васић, Никола Миленковић, Јана Драговић и Каја Миљковић.

Награде је добила и екипа „Атомски Мрави“, која је освојила златну медаљу на Спортским играма младих у Сплиту у спортској дисциплини „Између две ватре“: Павле Милојевић, Вукашин Симовић, Војин Вукашиновић, Лазар Веселиновић, Арсеније Смиљковић, Лара Радосављевић, Александра Несторовић, Теодора Стевић и Владица Новаковић. Похвалнице за посебно залагање у раду са децом добили су Биљана и Душан Кеча.

Ђацима генерације, куршумлијских основних и средњих школа, поред похвалница, припала је и новчана награда у износу од осам хиљада динара, а награђени ученици на републичким такмичењима и чланови екипе „Атомски Мрави“ добили су по пет хиљада динара.