Председник Видић угостио куршумлијску “Краљицу ајвара”

Куршумлија међу шест општина које су добиле средства за успостављање савременог једношалтерског система
26. новембра 2019.
Јавна расправа о нацрту Одлуке о боравишним таксама
29. новембра 2019.

Председник Видић угостио куршумлијску “Краљицу ајвара”

Председник општине Куршумлија Радољуб Видић приредио је пријем за победничку екипу највећег гастрономског каравана у Србији „Изађи ми на теглу“, Сузану и Радмилу Костић.

У срдачном разговору у кабинету председника Општине, Сузана и Радмила су Видићу пренеле утиске са овог победничког такмичења истакавши том приликом да су пријатно изненађене и пресрећне због победе.

Захваливши организаторима и свим сарадницима који су допринели овој лепој награди, Сузана је истакла да је победу и очекивала, јер како каже, “када се кува срцем, уз мале тајне великих мајстора, а и када се споје младост и искуство, успех је загарантован”. Она је додала да су све такмичарске екипе показале изузетну креативност у представљању града из којег долазе на аутентичан и занимљив начин, уз позив нашим суграђанима да се убудуће пријављују у већем броју, јер како каже ово је посебно искуство за њу и њену породицу.

У протеклих шест сезонских каравана, манифестација „Изађи ми на теглу“ обишла је 160 градова широм Србије и постигла много успеха. Пројекат је већ развио успешну платформу за промоцију својих шампионата или и пројеката који подстичу развој предузетништва и малих произвођача широм Србије.

Традиционална манифестација у нашем граду одржава се под покровитељством Општине Куршумлија и Туристичке организације општине Куршумлија.