Predsednik Vidić ugostio kuršumlijsku “Kraljicu ajvara”

Kuršumlija među šest opština koje su dobile sredstva za uspostavljanje savremenog jednošalterskog sistema
26. novembra 2019.
Javna rasprava o nacrtu Odluke o boravišnim taksama
29. novembra 2019.

Predsednik Vidić ugostio kuršumlijsku “Kraljicu ajvara”

Predsednik opštine Kuršumlija Radoljub Vidić priredio je prijem za pobedničku ekipu najvećeg gastronomskog karavana u Srbiji „Izađi mi na teglu“, Suzanu i Radmilu Kostić.

U srdačnom razgovoru u kabinetu predsednika Opštine, Suzana i Radmila su Vidiću prenele utiske sa ovog pobedničkog takmičenja istakavši tom prilikom da su prijatno iznenađene i presrećne zbog pobede.

Zahvalivši organizatorima i svim saradnicima koji su doprineli ovoj lepoj nagradi, Suzana je istakla da je pobedu i očekivala, jer kako kaže, “kada se kuva srcem, uz male tajne velikih majstora, a i kada se spoje mladost i iskustvo, uspeh je zagarantovan”. Ona je dodala da su sve takmičarske ekipe pokazale izuzetnu kreativnost u predstavljanju grada iz kojeg dolaze na autentičan i zanimljiv način, uz poziv našim sugrađanima da se ubuduće prijavljuju u većem broju, jer kako kaže ovo je posebno iskustvo za nju i njenu porodicu.

U proteklih šest sezonskih karavana, manifestacija „Izađi mi na teglu“ obišla je 160 gradova širom Srbije i postigla mnogo uspeha. Projekat je već razvio uspešnu platformu za promociju svojih šampionata ili i projekata koji podstiču razvoj preduzetništva i malih proizvođača širom Srbije.

Tradicionalna manifestacija u našem gradu održava se pod pokroviteljstvom Opštine Kuršumlija i Turističke organizacije opštine Kuršumlija.