Sportske igre mladih u Srbiji i ove godine žele da nastave da ulepšavaju detinjstvo dečacima i devojčicama u preko 25 gradova Srbije

Najava treće i četvrte mentorske sesije za podnosioce predloga projekata u okviru projekta „Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD)“
4. aprila 2019.
Budite deo serijala „Kuhinja moga kraja“!
12. aprila 2019.
Prikaži sve

Sportske igre mladih u Srbiji i ove godine žele da nastave da ulepšavaju detinjstvo dečacima i devojčicama u preko 25 gradova Srbije

U okviru proglašenja najuspešnijih u sportu opštine Kuršumlija, specijalni gosti u Sportskom centru, na dodeli priznanja bili su i predstavnici Sportskih igara mladih (SIM) Srbije Ivana Jovanović i Marija Jovanović, kao i jedan od najboljih svetskih odbojkaša Vladimir Vanja Grbić.

Čelni ljudi SIM Srbije dodeli su plakete za uspešnu saradnju predsedniku opštine Radoljubu Vidiću, predsedniku Saveza za školski sport Nikoli Miljanoviću.

Takođe, Ivana Jovanović, predsednica Sportskih igara mladih Srbije saopštila da je ekipa “Atomski mravi”, koja nastupa u igri između dve vatre, pobednica SIM sportske priče u Srbiji za sezonu 2018. Ova nagrada je posebna jer je ovo nagrada za kreativnost, za širenje drugarstva u region, za najbolje transparente koje su nosili na takmičenjima i originalno navijanje. Nagradu je primio nastavnik i trener ekipe Dušan Keča.

Sportske igre mladih dobile su i specijalno priznanje od Opštine Kuršumlija, za doprinos razvoja sporta u Kuršumliji i ukupan doprinos promociji i razvoju Kuršumlije. Ujedno SIM Srbije je jedina sportska organizacija koja je dobila priznanje ovog tipa od opštine ikada.

Predsednik Opštine Kuršumlija je uručio prigodan poklon i Vanji Grbiću, i zahvalio mu se na dolasku u naš grad i pokaznom treningu kojim je promovisao svoj odbojkaški kamp.

Sportske igre mladih održaće se početkom juna meseca po četvrti put u Kuršumliji.