Supruga pacijenta koji je preležao korona virus takođe pozitivna

U subotu 04. aprila od 04 do 07 časova prodavnice će raditi za snabdevanje starijih od 65 godina
3. aprila 2020.
Izdavanje dozvola za kretanje tokom policijskog časa za direktno ugovorenu pomoć između dve osobe, usluga socijalne zaštite i usluga socijalne zaštite personalni asistent
6. aprila 2020.

Supruga pacijenta koji je preležao korona virus takođe pozitivna

Supruga pacijenta koji je preležao korona virus takođe je pozitivna, istakla je direktor Doma zdravlja u Kuršumliji dr Uranija Petrović.

Ona je kazala, da je njeno zdravstveno stanje stabilno, te da je proteklih dana urađena laboratorija na Institutu za javno zdravlje u Nišu, kao i bris kojim je potvrđeno da je pacijentkinja takođe pozitivna, s obzirom da je kod njenog supruga bio potvrđen korona virus ali je on u međuvremenu izlečen.

Kako pacijentkinja nije želela da boravi u zdravstevnoj ustanovi i ide na dalje lečenje, na predlog sanitarnog inspektora ona je upućena u kućnu izolaciju, i oseća se dobro.

– Njena klinička slika je stabilna, za nju je u ovom momentu najvažnije da bude u kućnim uslovima kako ne bi dobila još neki virus. Svakodnevno ćemo pratiti njeno zdravstveno stanje, obzirom da se ona nalazi u šestom mesecu trudnoće, a ginekolog će je obilaziti na svaka tri dana. – istakla je dr Uranija Petrović.