Свечано отворен нови велнес центар у Пролом Бањи

Солиста РТС-а Милош Радовић одушевио куршумлијску публику
31. августа 2017.
Уз помоћ ЕУ и Владе Швајцарске нема зиме у пет основних школа на југу Србије
2. септембра 2017.

Свечано отворен нови велнес центар у Пролом Бањи

Пролом Бања добила је најсавременији и најмодернији велнес центар у региону. Свечаном отварању присуствовао је потпредседник Владе Србије и министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић, са својим сарадницима, говорећи о побољшању туристичке понуде и повећању броја гостију. О успешном примеру развоја бањског туризма говорила је и директорка Туристичке организације Србије – Марија Лабовић.

Нови велнес центар, у склопу хотела „Радан“, простире се на површини од четири хиљаде квадрата, где ће гости уживати у пријатном амбијенту, врхунским третманима и услугама.

Велнес центар Пролом Бање састоји се из три нивоа, представља ексклузивни комплекс у коме се на природан начин постиже баланс тела, ума и духа. Сва благотворна својства лековите Пролом воде, паре и топлоте су у служби опуштања и ослобађања од свакодневног стреса.

Бројне званице, представнике министарстава, медија, своје раднике, сараднике и све присутне госте поздравио је генерални директор АД „Планинка“ – Радован Раичевић.

У изградњу велнес центра „Планинка“ Куршумлија, која је власник хотела „Радан“, уложила је 1,5 милиона евра сопствених средстава.

„Ретки су примери да компаније својим средствима обогате туристичку понуду, не само своје компаније, већ и читавог Топличког краја. Желимо да ово буде модел, да се покаже да од туризма и туристичког промета може да се додатно улаже у инфраструктуру и самим тим буде конкурентније“, истакао је министар Љајић и том приликом изразио уверење да ће у наредним годинама бити постигнути још бољи резултати у Пролом Бањи, посебно у погледу броја иностраних гостију“.