Тамара Вучић у Куршумлији уручила поклоне првацима ОШ Дринка Павловић и обишла петочлану породицу Стевановић

ЈПКД Топлица ради потпорни зид на аутобуској станици “Ласта”
5. септембра 2019.
Јавни конкурс за попуњавање извршилачких радних места у Општинској управи општине Куршумлија
6. септембра 2019.

Тамара Вучић у Куршумлији уручила поклоне првацима ОШ Дринка Павловић и обишла петочлану породицу Стевановић

Тамара Вучић, супруга председника Србије, обишла је општину Куршумлија и том приликом уручила поклоне ученицима који крећу у први разред Основне школе “Дринка Павловић”. Деци су уручени поклони са додатним садржајем за учење, који ће им помоћи да лакше савладају школско градиво.

Школи су донирана и наставна помагала, као што су интерактивна табла, пројектор, кошаркашке табле, одбојкашке мреже и лопте.

– Радујем се што сам имала прилику да се поново дружим са најмлађима у Куршумлији, којима је помоћ нас одраслих у овом периоду најважнија. Желели смо да први школски дан обележимо у опуштеној атмосфери и пријатном дружењу. Малишани су се највише обрадовали пригодним поклонима у виду основног школског прибора и спортских реквизита – изјавила је Тамара Вучић пожелевши првацима срећан полазак у школу.

Током посете Куршумлији, супруга председника Србије обишла је и петочлану породицу Стевановић са три девојчице, у селу Зебице, и уручила им белу технику, неопходне намирнице, као и играчке и слаткише за децу.

Извор: Новости