• 758

    Поносни на историјску чињеницу да су Немањићи на овом простору зачели српску духовност подижући храмове, старије од највећих европских светиња...

  • 759

    Наша општина обилује јединственим природним лепотама и раритетним геолошким феноменима...

  • 763

    Традиционално богато културно и историјско наслеђе...

Електронска управа Општине Куршумлија

Електронска управа Општине Куршумлија омогућава бржу размену информација са грађанством и пословним окружењем.

Виртуелни матичар
Омогућава Вам да, користећи интернет технологију, наручите и добијете изводе из матичних књига на кућну адресу. Сервиси које виртуелни матичар подржава: извод из матичне књиге рођених, извод из матичне књиге умрлих, уверење о држављанству и извод из матичне књиге венчаних.

Пријавите комунални проблем
Уз помоћ онлајн формулара, имате могућност да општинском контакт центру пријавите комуналне, грађевинске и друге проблеме из свог окружења које уочите, а који ометају нормалан рад и живот. Имате могућност да се директно обратите општинској Комуналној или Грађевинској инспекцији.

Молимо Вас да имате у виду да општинске инспекције нису надлежне за све проблеме грађана Куршумлије, већ само за оне за које су овлашћене по закону.

Провера у бирачком списку
Овај линк вас води ка спољном извору – према званичном сајту Министарства правде и државне управе које води јединствени регистар бирача у Републици Србији. Једноставно унесите свој ЈМБГ број и пошаљите упит сервису који ће вам одмах одговорити којем бирачком месту припадате.