Нови кутак за младе у Куршумлији

Резултати конкурса за доделу стипендија за 2016/2017. годину
17. децембра 2016.
Новогодишњи пакетићи за малишане
21. децембра 2016.

Нови кутак за младе у Куршумлији

Омладина Куршумлије своје слободно време и ваннаставне активности сада ће моћи да користи на квалитетнији и модернији начин у реновираним просторијама Канцеларије за младе Општине Куршумлија.

Пројектном идејом “Кутак за младе” коју је подржало Министарство омладине и спорта замењене су подне облоге, столарија, урађени молерски радови и ентеријер, уређена кухиња. Министарство омладине и спорта за ову намену издвојило је 1.299.643,74 динара.

Поводом отварања нових просторија уприличен је свечани коктел којем су присустовали представници локалне самоуправе, Дома здравља, ЈПКД ”Топлица”, бројне званице и гости. Том приликом, координатор Канцеларије за младе Општине Куршумлија – Петар Дикић указао је на важност реализације пројекта захваливши Министарству омладине и спорта и Јавном комуналном предузећу “Топлица”.

“Велику захвалност дугујемо Министраству омладине и спорта и ЈПКД ”Топлица” који су помогли да просторије Канцеларије за младе добију потпуно другачији изглед. Млади Куршумлије моћи ће да у потпуно новом амбијету квалитетније проводе своје време како би реализовали нове садржаје” , истакао је Дикић.