Одржана шеста Седница Скупштине општине Куршумлија, усвојена Одлука о допунском буџету – ребаланс II

Куршумлијско комунално предузеће купило још једну радну машину – багер утоваривач марке  SHANTUI
6. октобра 2021.
Информација за интерно расељена лица о могућности да остваре своје бирачко право на локалним изборима на Косову и Метохији 17. октобра
11. октобра 2021.

Одржана шеста Седница Скупштине општине Куршумлија, усвојена Одлука о допунском буџету – ребаланс II

У среду 6. октобра одржана је шеста Седница Скупштине општине Куршумлија којом је председавао председник Скупштине Славимир Михајловић. На поменутој седници верификавни су одборнички мандати Радољубу Видићу и Душици Илић са изборне листе Александар Вучић – За нашу децу, док је о најважнијој тачки дневног реда предлогу Одлуке о допунском буџету ребаланс II детаљно говорио Небојша Јовић помоћник председника општине задужен за ресор финанасија.

У наставку Седнице куршумлијски одборници усвојили су Прве измене Програма пословања ЈП За уређивање грађевинског земљишта „ Куршумлија“ за 2021. годину, као и предлог Локалног плана управљања отпадом са катастром дивљих сметлишта за период од 2021. до 2030. године.

На поменутој седници након истака манданта на који је именован Драган Симић једногласно је избаран за директора Установе за спорт Спортски центар ” Куршумлија” , док је Невена Драговић дипл. економиста из Куршумлије такође већином гласова једногласно именована за директора Центра за Социлајни рад “Боровњак” у Куршумлији.