Општински штаб за ванредне ситуације донео још две наредбе које се тичу рада угоститељких објеката и трговинских ланаца за време ванредног стања

Формиран је Call centar за позиве грађана из Куршумлије док траје ванредно стање због вируса COVID-19
21. марта 2020.
Обавештење за воћаре, повртаре и сточаре којима је потребна дозвола кретања
24. марта 2020.

Општински штаб за ванредне ситуације донео још две наредбе које се тичу рада угоститељких објеката и трговинских ланаца за време ванредног стања

Општински штаб за ванредне ситуације општине Куршумлија на седници одржаној дана 21.03.2020. године донео је наредбе које се односе на рад угоститељских објеката и трговинских ланаца у општини Куршумлија.

Дана 21. марта 2020. године од 15 часова ступа на снагу спровођење наредбе за обуставу рада угоститељских објеката (ресторана, кафића, барова, кладионица и осталих угоститељских објеката) која ће трајати до даљег.

Такође, налаже се привредним друштвима „Тимор“ доо из Куршумлије и СЗТР „Боба“, такође из Куршумлије, да у својим малопродајним објектима обављају продајну делатност и у радном времену недељом од 04 до 07 часова, због набавке намирница становништва старијег од 65 година. Ова привредна друштва су дужна да у наведеном периоду држе отвореним најмање три радње, као и да доставе Општинском штабу за ванредне ситуације податке о тим радњама.

Погледајте и списак малопродајних објеката са адресама, у којима ће недељом у периоду од 04 до 07 часова старији од 65 година моћи да обављају куповину.