Организациони одбор за обележавање Светопличког видовданског сабора у Конџељу расписује конкурс за доделу признања

Јавни позив за доделу награда успешним студентима на територији општине Куршумлија
15. јуна 2020.
Од 08. маја Решења о утврђеном порезу на имовину грађани општине Куршумлија добијају у електронско сандуче на Порталу еУправа
16. јуна 2020.

Организациони одбор за обележавање Светопличког видовданског сабора у Конџељу расписује конкурс за доделу признања

Светоплички видовдански сабор који се сваке године традиционално одржава у манастиру Топличка Грачаница у Конџељу, прилика је да се награде заслужни појединци, установе и предузећа који су се својим деловањем посебно истицали, допринели развоју наше друштвене заједнице и учинили да се за Топлицу надалеко чује.

Организациони одбор за обележавање Светопличког видовданског сабора у манастиру Топличка Грачаница у Конџељу расписује конкурс за доделу признања која носе имена славних српских косовских јунака: „Цар Лазар“, „Царица Милица“, „Југ Богдан“, „Милан Топлица“ „Косанчић Иван“ и свакако је част бити добитник истих.

Предлоге са обавезним образложењем, можете доставити Топличком управном округу на адресу Топлички управни округ, улица Таткова број 2, 18400 Прокупље – за Организациони одбор за одржавање Светопличког видовданског сабора или путем е-maila: toplickiokrug@toplicki.okrug.gov.rs најкасније до 21.06.2020. године.