Прва седница Општинског већа у овој години

“Школица спорта” за најмлађе суграђане
1. фебруара 2018.
Спортски центар „Куршумлија“ радиће и за време празника
12. фебруара 2018.

Прва седница Општинског већа у овој години

У уторак 30. јанура у кабинету председника општине Куршумлија одржана је прва седница Општинског већа у овој години, којом је председавао председник Већа – Радољуб Видић. На дневном реду нашло се тринаест тачака, о којима су куршумлијски већници детаљно разматрали.

На Видићев предлог усвојен је предлог Одлуке о расподели средстава, предвиђених буџетом општине за 2018. годину, у оквиру позиције Спортски савез. О поменутој Одлуци комисија је сачинила детаљан извештај и бодовала све клубове који се налазе у редовном систему такмичења, те је за ову намену планирано 13.800.000, 00 динара.

У наставку седнице већници су усвојили предлог Решења о давању сагласности на Ценовник ЈП за уређивање градско – грађевинског земљишта Куршумлија и ЈПКД “Топлица”.

Такође је усвојен и предлог Одлуке о измени и допуни Правилника о унутрашњем уређењу и систематизацији радних места у Општинској управи, посебним организационим јединицама и општинском правобранилаштву општине Куршумлија као и Извештај о раду Штаба за ванредне ситуације за прошлу годину и предлог Годишњег плана рада Штаба за 2018. годину.