Саопштење ЈПКД” Топлица”

Радници куршумлијског комуналног предузећа улепшавају град
15. маја 2018.
Радници Спортског центра започели изградњу терена за мали фудбал
17. маја 2018.

Саопштење ЈПКД” Топлица”

У ноћи између суботе и недеље, непозната особа или особе, намерно су изазвале пожар на градском сметлишту “Лаковски брегови”.
Пожар на сметлишту је и поред интервенције ватрогасних екипа и екипа ЈПКД “Топлица” било тешко у потпуности угасити, па су екипе комуналног предузећа са истим активностима наставиле и у понедељак.

– “Сумњамо да је пожар намерно изазван јер временске прилике нису такве да би пожар могао избити сам од себе, а све у циљу саботирања комуналног предузећа у јеку највећих радова. на реконструкцији водоводне мреже у Топличкој улици, чишћења наливних поља у водоводу и садње сезонског цвећа.
Нажалост, особе на које сумњамо је тешко уочити, јер се по свему савршено уклапају у тоне смећа које су депоноване на том локалитету.
Такође је претходне ноћи поломљено неколико нових садница липе у ул. Р.М. Само, па грађанима није тешко да просуде да ли су ова (не)дела резултат марљивог рада и труда радника комуналног предузећа или појединаца који ситуацију у сопственој режији користе за изазивање панике и нереда, за шта ће ЈПКД “Топлица” поднети адекватне пријаве” – изјавио је директор ЈПКД “Топлица” Војимир Чарапић.