Спортске игре младих у Србији и ове године желе да наставе да улепшавају детињство дечацима и девојчицама у преко 25 градова Србије

Најава треће и четврте менторске сесије за подносиоце предлога пројеката у оквиру пројекта „Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану (ReLOaD)“
4. априла 2019.
Будите део серијала „Кухиња мога краја“!
12. априла 2019.

Спортске игре младих у Србији и ове године желе да наставе да улепшавају детињство дечацима и девојчицама у преко 25 градова Србије

У оквиру проглашења најуспешнијих у спорту општине Куршумлија, специјални гости у Спортском центру, на додели признања били су и представници Спортских игара младих (СИМ) Србије Ивана Јовановић и Марија Јовановић, као и један од најбољих светских одбојкаша Владимир Вања Грбић.

Челни људи СИМ Србије додели су плакете за успешну сарадњу председнику општине Радољубу Видићу, председнику Савеза за школски спорт Николи Миљановићу.

Такође, Ивана Јовановић, председница Спортских игара младих Србије саопштила да је екипа “Атомски мрави”, која наступа у игри између две ватре, победница СИМ спортске приче у Србији за сезону 2018. Ова награда је посебна јер је ово награда за креативност, за ширење другарства у регион, за најбоље транспаренте које су носили на такмичењима и оригинално навијање. Награду је примио наставник и тренер екипе Душан Кеча.

Спортске игре младих добиле су и специјално признање од Општине Куршумлија, за допринос развоја спорта у Куршумлији и укупан допринос промоцији и развоју Куршумлије. Уједно СИМ Србије је једина спортска организација која је добила признање овог типа од општине икада.

Председник Општине Куршумлија је уручио пригодан поклон и Вањи Грбићу, и захвалио му се на доласку у наш град и показном тренингу којим је промовисао свој одбојкашки камп.

Спортске игре младих одржаће се почетком јуна месеца по четврти пут у Куршумлији.