Tamara Vučić u Kuršumliji uručila poklone prvacima OŠ Drinka Pavlović i obišla petočlanu porodicu Stevanović

JPKD Toplica radi potporni zid na autobuskoj stanici “Lasta”
5. septembra 2019.
Javni konkurs za popunjavanje izvršilačkih radnih mesta u Opštinskoj upravi opštine Kuršumlija
6. septembra 2019.

Tamara Vučić u Kuršumliji uručila poklone prvacima OŠ Drinka Pavlović i obišla petočlanu porodicu Stevanović

Tamara Vučić, supruga predsednika Srbije, obišla je opštinu Kuršumlija i tom prilikom uručila poklone učenicima koji kreću u prvi razred Osnovne škole “Drinka Pavlović”. Deci su uručeni pokloni sa dodatnim sadržajem za učenje, koji će im pomoći da lakše savladaju školsko gradivo.

Školi su donirana i nastavna pomagala, kao što su interaktivna tabla, projektor, košarkaške table, odbojkaške mreže i lopte.

– Radujem se što sam imala priliku da se ponovo družim sa najmlađima u Kuršumliji, kojima je pomoć nas odraslih u ovom periodu najvažnija. Želeli smo da prvi školski dan obeležimo u opuštenoj atmosferi i prijatnom druženju. Mališani su se najviše obradovali prigodnim poklonima u vidu osnovnog školskog pribora i sportskih rekvizita – izjavila je Tamara Vučić poželevši prvacima srećan polazak u školu.

Tokom posete Kuršumliji, supruga predsednika Srbije obišla je i petočlanu porodicu Stevanović sa tri devojčice, u selu Zebice, i uručila im belu tehniku, neophodne namirnice, kao i igračke i slatkiše za decu.

Izvor: Novosti