Атомски мрави – Државни прваци “Спортских игара младих” за 2018. годину!

Позив за пријављивање штете настале услед елементарне непогоде на породично-стамбеним објектима у својини грађана
26. јула 2018.
Комунално предузеће изводи радове у Његошевој улици
30. јула 2018.

Атомски мрави – Државни прваци “Спортских игара младих” за 2018. годину!

ТИГРОВИ – освојили бронзану медаљу!

Лука Божовић – ТЕНИС – бронзана медаља

Куршумлија је показала у Београду где се играју најбоље ватре у Србији. Већ четврту годину најмладји учесници доносе медаље кући.

Мало је фалило Тигровима да и на Државном првеснтву видимо Куршумлијско финале, ипак фалило је мало спортске среће. Мрави предводјени тренером Душаном Кечом осветили су Тигрове савладавши веома добру екипу Панчева освојивши титулу првака Србије.

Атомски мрави и ове године представљају Србију на медјудржавном финалу које ће се одржати крајем августа у Сплиту!

Такодје не треба заборавити ни велики успех тенисера Луке Божовића које је одличним играма освојио бронзану медаљу, мада је утисак да му је мало спортске среће требало за пласман у финале и борбу за злато.

Никола Милијановић – координатор за Општину Куршумлија

Поносан сам на све спортисте, водје и тренере који су се представљали и такмичили се за Куршумлију на играма. Показали су један спортски дух, фер плеј, и што је најважније како се треба понашати и представљати свој град и на терену и ван њега.

Освајачима медаља честитам на великом успеху, а мравима и њиховом тренеру Душану Кечи пуно желим пуно успеха на медјудржавном финалу у Сплиту.

Тренер мрава Душан Кеча је био поносан после такмичења:

Задовољан сам јер су мрави у Београду показали најбоље лице, победили пет утакмица, али срце ми је пуно што је Куршумлија поново првак државе а највише јер су Мрави и Тигрови три дана дисали као један, за ста је заслужна и учитељица Ивана. У сплит идемо на мини летовање, идемо да узмемо своју награду, дружимо се децом Хрватске и Босне и верујемо у победу.

И учитељица Ивана Милосављевић је била задовољна:

Екипа Тигрова из ОШ “Милоје Закиц”први пут је била учесник “Спортских игара младих”.Веома сам задовољна организацијом и условима такмичења. Победили смо три утакмице, од којих је трећа била за бронзану медаљу, мало је фалило да остваримо и пласман у финале. Деца су презадовољна. Једва чекамо наредну годину инове игре у насем граду.