Location 4 me Serbia – Онлајн промоција туристичке понуде Куршумлије

ЈПКД “Топлица” расписује јавну лицитацију за издавање у закуп Плац парка за вашар
12. априла 2017.
Ускршњи хуманитарни концерт за помоћ нашем суграђанину
12. априла 2017.

Location 4 me Serbia – Онлајн промоција туристичке понуде Куршумлије

У оквиру сарадње између Туристичке организације Куршумлије и Л4М ДОО из Крагујевца, сви туристички садржаји Куршумлије сада се налазе на најновијем интернет сајту и мобилној апликацији за промоцију најатрактивнијих туристичких дестинација у Србији.


Л4М је софтверски производ који у себи садржи веб апликацију као и мобилне апликације за iOS и Андроид оперативне системе. Апликација је намењена како туристима тако и локалном становништву како би се што боље и лакше снашли на одређеној локацији као и како да дођу до самог објекта системима напредних претрага и навигације.
Апликација је крајњим корисницима потпуно бесплатна. Апликација садржи augmented reality, QR кодове и још пуно опција које прате тренд развоја апликација из ове области. Апликација је интерактивна са корисницима који имају могућност оцењивања, препоручивања и још пуно опција. Могућност резервација туристичких објеката и тура је такође само једна од опција.
Иако апликација можда делује сада да је пренатрпана опцијама, она ће крајњег корисника довести до тражене локације у највише 4 клика што и јесте основа идеја апликација, да што једноставније системом напредних претрага корисник пронађе локацију за њега што и само име каже (локацијазамене, енг. location4me).

Можете посетити сајт: www.location4.me
Мобилна апликација: Location4me Serbia