Новак Ђоковић Фондација и Деда Мраз кренули у велику празничну турнеју, међу 12 градова Србије и Куршумлија

Потписани уговори о додели три куће интерно расељеним лицима
13. децембра 2021.
Јавни конкурс за финансирање пројеката удружења грађана средствима буџета општине Куршумлија за 2021. годину
14. децембра 2021.

Новак Ђоковић Фондација и Деда Мраз кренули у велику празничну турнеју, међу 12 градова Србије и Куршумлија

Новак Ђоковић Фондација и Деда Мраз кренули су у велику празничну турнеју у 12 градова Србије (Ниш, Врање, Пирот, Лесковац, Прокупље, Куршумлија, Власотинце, Владичин Хан, Бујановац, Димитровград, Бела Паланка и Дољевац), међу којима је и општина Куршумлија, где су у спортској хали представници Фондације, на челу са глобалном директорком – Јеленом Ђоковић и националном директорком – Мајом Кремић, уз пригодан програм и аниматоре, поделили радост са малишанима, дарујући им пакетиће из своје путујуће кућице среће у облику најлепше новогодишње честитке.

У сарадњи са предшколским установама, локалним самоуправама и центрима за социјални рад, ова племенита идеја окупила је укупно 17 друштвено одговорних компанија – пријатеља Фондације, које су дале свој допринос у виду разних донација: Raspberry Plum, као главни партнер на пројекту, затим Orbico, Интеграл Техника, БИГ Нови Сад, Ендава, Пертини, Хенкел, ЈРЈ, CPA Global, ИМПЕРИЈАЛ ДОО, Акса, ChipsWay, запослени Генерали осигурања Србија, Трансфера, Глумионица, Јумбо травел и А&П ДОО.

Након овог дивног догађаја, специјално за РТВ Куршумлија, глобална директорка Фондације – Јелена Ђоковић је истакла:

“Срећни смо што смо данас овде. Ништа нам није тешко када су малишани у питању, а надам се да смо успели да их усрећимо. Поносни смо што смо успели да у ових пар дана поделимо око 300 пакетића, то је 300 деце, која су са собом понела љубав и пажњу коју смо им пружили.”

Према речима националне директорке Фондације – Маје Кремић:

„Цео тим Новак Ђоковић Фондације је данас у Куршумлији. Ово је пројекат који обухвата 277-оро деце из 12 градова у Србији, које смо обишли у два ипо дана. Куршумлија нам је остала за крај као најслађа, то није завршетак сарадње, верујемо да ћемо још много пројеката реализовати овде.“

Заменик председника Општине Куршумлија – Дејан Ловић је нагласио:

„Поред тога што је велики спортиста и тенисер, Новак има велико срце да се сети и наше деце у малом граду, као што је Куршумлија. Искористио бих ову прилику да се захвалим Јелени, Новаку и њиховој Фондацији што су поклонима одушевили малишане.“

Директор Спортског центра Куршумлија – Драган Симић каже:
„Установа за спорт – Спортски центар Куршумлија, поред тога што воли да угости све младе који се баве спортом, професионално и рекреативно, данас имамо ту част да будемо домаћини изузетног догађаја који је организовала Фондација Новак Ђоковић, на чему смо захвални“.

У сусрет Новогодишњим и Божићним празницима „Караван среће“ са дивним људима Фондације Новак Ђоковић успео је да обрадује куршумлијске малишане.

ФОТО: Чедомир Савић