Обележен Дан општине Куршумлија и градска слава Велика Госпојина

„Ветар судбине“ Мицка Аћимовића
31. августа 2017.
Солиста РТС-а Милош Радовић одушевио куршумлијску публику
31. августа 2017.

Обележен Дан општине Куршумлија и градска слава Велика Госпојина

Дана 28. августа на дан Велике Госпојине, одржана је свечана седница поводом обележавања Дана Општине и градске славе, којој је присуствовао велики број званица, руководство општине, припадници Војске Србије и Министраства унутрашњих послова, одборници, чланови Општинског већа, директори јавних предузећа, радници Општинске управе и добитници јубиларних награда.

Председник Скупштине општине Куршумлија – Дејан Ловић, отварајући свечану седницу, грађанима Куршумлије и присутним званицама честитао је Дан Општине и градску славу Велику Госпојину са жељом да буду здрави, срећни и успешни у свему што раде. Најискреније честитке у име општинског руководства Ловић је упитио и добитницима јубиларних награда – Драгану Миленковићу за 30 и Душици Симић за 20 година рада у Општинској управи општине Куршумлија.

Присутне је поздравио и председник општине Куршумлија – Радољуб Видић, који је тим поводом, честитао свим Куршумличанима градску славу.

По завршетку свечаног дела седнице, председник Видић и председник Скупштине општине Куршумлија – Дејан Ловић са свештеником цркве Света Тројица, пресекли су славски колач, обележавајући овај свети дан у традиционалном духу.