Председник општине Куршумлија Радољуб Видић обишао породицу Јовановић у селу Краваре

Oдржана предавања „Други српско-турски рат (1877-1878.) и ослобођење Куршумлије“ поводом обележавања 143. годишњице Ослобођења Куршумлије од Турака
21. јануара 2021.
Резултати тестирања 25. јануара: тестирано 50 лица, 11 пацијената позитивно на ковид
26. јануара 2021.

Председник општине Куршумлија Радољуб Видић обишао породицу Јовановић у селу Краваре

Ледене кише и ниске температуре направиле су велике проблеме у скоро свим куршумлијским селима, те из тог разлога 12. јануара проглашена ванредна ситуација на целој територији општине Куршумлија.

Екипе ЕПС-а даноноћно на терену санирају последице на нисконапонској електро мрежи готово у свим куршумлијским селима изнад 500 метара надморске висине. Да је брига о најстаријим суграђинама који живе у брдско планинском делу наше општине један од приоритета када је реч о новонасталом проблему који су узроковале ледене кише и ниске температуре, председник општине Куршумлија Радољуб Видић и заменик председника општине Војимир Чарапић обишли су најкритичнији део наше општине, село Краваре и домаћинство породице Јовановић, обезбедивши им агрегат.

Председник Видић том приликом разговарао је са Радојем Јовановићем и Марком Вучићевоћем о проблемима које су изазвале ниске температуре и ледена киша.