Председник општине о актуелним инвестицијама у граду

Конкурс за доделу стипендија ученицима и студентима
4. октобра 2013.
Општинско веће усвојило одлуку о новим ценама квадратног метра непокретности
2. децембра 2013.

Председник општине о актуелним инвестицијама у граду

Председник општине Радољуб Видић обишао је насеље “Пантићи” где се увелико завршавају радови на асфалтирању улица Вукоја Јовановића Пилота, Војкана Јеремића и Кнегиње Милице, где вредност радова износи 3,2 милиона динара.

Уколико временске прилике буду повољне запланирано је да се одради још  пар улица  и тиме би највећи део поменутог насеља био комплетно уређен. Мешатни улица захвалили су се  председнику општине Радољубу Видићу и његовим сарадницима зато што су имали разумевања и одрадили овај дугодишњи пројекат. „После толико година чекања  и празних  обећања  похвалио бих  рад овог општинског руководства и ову коалицију, ја сам лично  у Демократској странци  и посебно ми је драго што  ово руководство не гледа на то, захвалан сам председнику општине, заменику скупштине , Горану Дјордјевићу  и свима који су нам помогли. Асфалтирање ових улица је од великог значаја за нас али првенствено за нашу децу“ истиче Дјукић.Такодје се дуго чекало  и на изградњу тротоара, одрадјено је 700м  асфалта  са леве и десне стране улице , уколико  се буду створили услови одрадиће се и тротоари  у горњем делу насеља Пантиће имајући у виду да је ово регионални пут  и фреквенција саобраћаја је велика, тако да је због безбедности деце и мешатана било  крајње време да се тротоари заврше.

Председник  Видић  говорио је о радовима у  улици Милке Протић – Лине, улици Милутина Ускоковића, санацији дела регионалног пута  Мерћез – Штава,о радовима на Бороњаку који се односе на водоснабдевање и завршетак радова на изградњи два резервоара, и чешћење реке Бањске.