Predsednik Vučić obezbedio novu opremu za kuršumlijske fudbalere

Promocija knjige „Mitovi srpske istorije“ autora Dejana Ristića
14. novembra 2019.
Oglas o sprovođenju postupka prikupljanja pismenih ponuda za otuđenje nepokretnosti iz javne svojine opštine Kuršumlija
16. novembra 2019.
Prikaži sve

Predsednik Vučić obezbedio novu opremu za kuršumlijske fudbalere

Tokom poslednje posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kuršumliji, mališani OFK „Kosanica“ zatražili su pomoć oko izgradnje pomoćnog terena.

Tim povodom našu opštinu posetio je predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, Darko Glišić koji je na velikom igralištu razgovarao sa mladim fubalerima „Kosanice“ i „Kolibrija“ i mladim fudbalerima oba kluba uručio sportsku opremu.

U prisustvu predsednika opštine Kuršumlija, Radoljuba Vidića i generalnog direktora AD “Planinka” Radovan Raičevića, predstavnici klubova i mladi kuršumlijski ljubitelji fudbala su zahvalili Glišiću na poseti i poklonima.

Tom prilikom predsednik Vidić je najavio da će sledeće nedelje voditi detaljniije razgovore o izgradnji pomoćnog terena, koji su mališani zatražili od predsednika Vučiča, kao i o uređenju tribina i kompletnog sređivanja ovog spotrskog kompleksa, a sve u cilju stvaranja boljih uslova za rad svih selekcija.

– Najvažniji zadatak svih nas je da mladim generacijama omogućimo bolje uslove za život i rad ali i da im obezbedimo bolje uslove da svoje slobodno vreme usmere na kvalitetniji i pravi način i tako steknu zdrave životne navike. Posebno me raduje činjenica da se sve više mladih ljudi bavi sportom u okviru različitih sportskih disciplina što govori da su naša deca izuzetno talentovana i postižu zapažene rezultate. – rekao je ovom prilikom predsednk Vidić.