Спортски центар Куршумлија обавештава јавност да почиње са радом теретана и фитнес

Куршумлијски градски трг званично предат грађанима на употребу
13. маја 2020.
ЈПКД “Топлица” расписује лицитацију за закуп пијачног простора
14. маја 2020.

Спортски центар Куршумлија обавештава јавност да почиње са радом теретана и фитнес

Установа за спорт Спортски центар “Куршумлија” обавештава грађане Куршумлије да је испунила услове по инструкцијама које препоручује Влада Републике Србије за рад теретана и фитнес клубова у примени мера превенције, спречавања ширења и смањења ризика болести COVID-19, у области рекреације и спорта.

Стога, из Установе обавештавају да ће теретана и фитнес кренути са радом од четвртка 15. маја 2020. године.

Корисници теретане ће имати право на тренинг у трајању од 45 минута. Термин се заказује искључиво телефоном на број 064/8878192. Уколико корисник услуга не буде имао заказан термин, неће му бити дозвољен приступ. У једном термину ће бити дозвољено присуство максимално пет корисника теретане.

Термин фитнеса ће се заказивати у договору са својим фитнес инструктором.

Сви корисници ових услуга морају користити сопствене пешкире и друга средства личне хигијене.

Термини за стони тенис, тенис и фудбал ће се заказивати као и до сад, с тим да ће број играча на термину за фудбал бити ограничен на 5+1 по екипи (10 играча и две резерве по термину). Туширање после термина у спортској хали неће бити могуће.

Улаз у спортску халу биће омогућен само корисницима термина, односно присуство било ког другог лица у својству посматрача, неће бити допуштено. Сви корисници термина су дужни да се понашају по инструкцијама дежурних радника.